Volièrebouw

Onderstaand ziet u een aantal voorbeelden van (duiven)rennen.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, prijzen enzovoorts dan verzoek ik u vrijblijvend contact op te nemen. bsuk@ziggo.nl of bellen kan ook 0599-672075 of 06-38209208

nieuwe kweek box afm 80×62,5×60 geschikt voor 3 koppels met licht in de kweek box

nieuwe vliegklep voor peter stuut

Deze ren is gemaakt voor Be Dijkstra uit veendam .De hok wat er voor staat is van Gobius .De ren heeft een speciale ingebouwde spoetnik er zitten drie deuren in een voor een bad in zetten, een voor de duiven eruit te laten voor door de spoetnik en een voor de duiven naar buiten te laat van uit de ren er zit overal windbreekgaas voor de toch tegen te houden .

 


Nieuwe invliegklep (HxBxD=45x150x88), geschikt voor alle klok systemen. In meerdere maten leverbaar.Zie de vliegklep op de  site van Roel Veldman.

Deze invlieg klep van 3.80 meter lang is gemaakt voor dhr. D.Rotman uit Musselkanaal. Speciaal voor de overnachtingsvluchten, zodat de duiven bij aankomst in het schemer nog kunnen landen.

 

deze ren speciaal gemaakt voor Harm.Vredeveld en Robert Leemhuis kunnen 8 atis antennes onder de oranje vliegklep

deze ren is 5 meter lang 80 cm diep en 2 meter hoog aan de achterkant verdeeld in 4 afd .

 

deze ren is helemaal dicht is gewoon een nacht hok met een vliegklep volgens het model dirk vogelzang de ren is compleet demoteer baar door bout en schroef verbinding zie foto dus je kunt hem zo vaak in elkaar en uit elkaar halen als je wilt zo maak ik alle rennen en niet zo als de meeste ren bouwers doen door middel van zelf tappers die kunnen maar 1 keer gebruikt worden .

Een nieuwe ren voor Hans Bekhuis uit denekamp met voor zet panelen en houten rooster je kunt er in lopen afm   2.40 lang x1.00 diep en 1.88 hoog
   
Deze rennen zijn gemaakt voor Roger Deelkens uit België

    

 


Deze ren  is speciaal gemaakt voor dhr. Jan Veninga te 1e Exloermond. Incl. drinkenbak voor de jonge duiven. (zie links)

    Deze rennen zijn gemaakt voor Reinier De Ruiter uit Baarn met voer en drinkbak

 

    

       

Mooi hokje voor beginnende jeugd liefhebbers, kunnen ongeveer 15 duiven in.

 

Ook voor Duitsland maak ik rennen, deze is voor de heer D .Kebbe in Hamburg


Deze ren hangt bij  J.C.Bolk  te 2e Exloermond.

    
Deze val plank is gemaakt voor Dirk Vogelzang  uit Staphorst. Afmeting zijn voor kozijnen van een buitenhuis hok 86x37cm.

    Opleer manden , mooi voor een nacht mand en duurzaam. Andere maten op aanvraag leverbaar.. meest gang baar maat 70×50 cm kunnen 20 jonge duiven in maar dat ligt natuurlijk aan de liefhebber wat hij wil .ze zijn er weer er zijn er nog 13 stuks over wees er snel bij .

 

De nieuwe in vlieg klep. Zo kunnen de duiven naar buiten en hoeven ze niet meer door de deur naar buiten.

 

 

 

         Een mooie nieuwe spoetnik voor mijn vader speciaal gemaakt voor een Atis antenne, maar ook bruikbaar voor andere systemen .

  

Gemaakt voor machiel van de Velde  antenne unikon

 

 
Een ren voor Jan Roelfes uit Alkmaar, gemaakt voor late jongen voor de overnachting.

 

Geef een reactie